WGA Dienstverlening

Doel
Werkgevers zijn de laatste jaren massaal uitgetreden en WGA-eigenrisicodrager geworden. Bent u ook uitgetreden en komt één van uw medewerkers in de WGA terecht dan bent u aanvullend voor een periode van 10 jaar met elkaar verbonden. Zo blijft u als (ex-) werkgever verantwoordelijk voor zowel re-integratie als de loondoorbetaling en treedt u op als 'zelfstandig bestuursorgaan'. Het doel van onze WGA dienstverlening is u een totaaloplossing bieden voor deze verantwoordelijkheden welke is afgestemd op uw eigen wensen en behoeftes. Hiermee bevordert u arbeidsparticipatie van uw (ex-)medewerker en vermindert u uw financiële verplichtingen.

Doelgroep
De WGA dienstverlening van MODINT Arbo richt zich op werkgevers welke eigenrisicodrager zijn voor de WGA.

Inhoud
De WGA dienstverlening ontzorgt u als WGA-eigenrisicodrager. Dit doen wij door het aanbieden van een totaaloplossing. Afhankelijk van uw behoeftes en wensen verzorgt de WGA adviesdesk de monitoring van uw WGA-dossiers, fungeert als helpdesk, biedt een deskundige aanpak of een combinatie hiervan. Centraal in de WGA-aanpak staan arbeidsparticipatie, intensieve aandacht en begeleiding voor WGA-gerechtigden.
Gedurende de gehele periode wordt de WGA-gerechtigde als re-integrant gezien. Re-integratie vormt dan ook een belangrijk instrument.
Voor dienstverlening op maat dient voor alle betrokkenen helder te zijn welke onderlinge verwachtingen en eisen er liggen.
Een uitgewerkt WGA-beleid biedt hiervoor een uitstekende basis. Mocht u geen eigen beleid hebben dan helpen wij u graag dit te ontwikkelen.

Kosten en opdrachtverstrekking
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
E-mail: info@modintarbo.nl
Telefoon: 0251 501 732